Munkavégzésről

Minőségi ipari gépeket használunk az egész munkafolyamat során, ez a saját érdekünk is (egészségügyi és javíttatási szempontok). Falhorony-maró gépekkel történik a védőcsövek hornyainak kialakítása, melyhez ipari porszívó biztosítja a szálló por elszívását. Az erősáramú vezetékhálózat mellett párhuzamosan, az esetek nagy százalékában mi építjük ki a gyengeáramú hálózatot is. Tv és internet leállások, riasztószemek, nyitásérzékelők, kamerarendszerek vezetékei, álmennyezeti hangszórók, multimédiás eszközök kábelei, stb.

Hogyan könnyítheti meg a közös munkánkat, avagy hogyan várjon minket?

Ha előre leegyeztetett munkáról van szó, ismert a munkaterület pl: konyha, dugalj áthelyezés. Legcélszerűbb már az érkezésünk előtt egy két órával elpakolni, megtisztítani a terepet, hogy ne akkor menjen vele az idő. Tájékoztatja a szomszédokat, esetleg előzőnap kiírni a zajjal járó munkavégzés időtartamát, ha társas vagy bérházban él. Segítség, ha a parkoláshoz biztosít udvart, kapubejárót vagy helyismeretével más parkolási alternatívák tud ajánlani a közelben ( ez inkább a több napig tartó munkálatok esetében lényeges).

Gyakran megkapjuk a kérdést, hogy ugyan mégis mennyibe kerül egy átlagos ház villanyszerelése, mennyire számoljanak, csak úgy felmérés nélkül? Ekkor kell egyszerűen visszakérdezni, hogy Ön mennyit költ a boltban? Milyen kérdés ez, attól függ…  Mitől is?

Hogy éppen csak hétvégére vásárolunk be vagy a havi nagybevásárlás van. Egészségtudatosan költekezünk-e, vagy megveszünk minden gyorskészítményt amit a szemünk megkíván, esetleg a leakciózott termékekből válogatunk. Inkább a minőségibb termékekből veszünk kevesebbet, vagy az olcsóbb nagyáruház saját termékeiből vásárolunk többet, aminek majd a felét kidobjuk, mert ránk romlik. Mint látható az egyéni igények pontos ismerete nélkül nehéz árat kalkulálni.